Werkwijze

Zonnepanelen laten plaatsen door Hommersen Solar


Vrijblijvend adviesgesprek

Omdat iedere situatie verschillend is, dient iedere situatie op zich zelf bekeken te worden. Zelfs in vergelijking met uw directe buren met hetzelfde huis kan een situatie gericht advies noodzakelijk zijn voor een goed werkende installatie die opwekt naar verwachting.
Ook luisteren wij uiteraard naar uw mening en wensen qua uiterlijk, systeem opbouw en vermogen installatie.

Installatie

De installatie wordt, voor de veiligheid, altijd gerealiseerd met een steiger. Onze panelen worden gemonteerd door twee personen voor de veiligheid en een nette afwerking.

Garantie

De verschillende garanties die fabrikanten van panelen/omvormers en montage materiaal geven worden doorgegeven aan de eindklant. Deze kunnen in sommige gevallen desgewenst tegen een meerprijs verlengt worden. Hommersen Solar geeft standaard 2 jaar garantie op de montage. 
De door ons gevoerde merken zijn merken waarvan wij achten dat zei in de hoogst mogelijk maten hun ganaties kunnen nakomen en dat ├╝berhaupt de garantie te verhalen is.
Verder is Hommersen Solar verzekerd tegen schade tijdens de installatie door ons toedoen

Service en onderhoud

  • Wij verzorgen gratis de btw-teruggave voor u.
  • Wij kunnen periodiek uw installatie wassen en visueel inspecteren.
  • Desgewenst kunnen wij uw installatie voorzien van updates en de opbrengst van uw installatie monitoren en zo nodig aanpassingen aandragen.