Over Hommersen Solar

Hommersen Solar is een ambitieus bedrijf dat streeft naar betaalbare zonnepaneleninstallaties. Onze kwaliteits keuzes worden gemaakt met de gedachte dat de installatie 25 jaar moet werken (omvormer 10 tot 15 jaar).

Product garantie

Dit houd voor ons in dat de productgarantie voor u in een zo hoog mogelijke mate gewaarborgd moet zijn. Daarom geen kleine producenten, B-merken of de zogenaamde eigen/groothandel merken zonnepanelen. Hommersen Solar is van mening dat deze bedrijven niet de gewenste kwaliteit panelen leveren om 25+ jaar mee te gaan, of dat de bedrijven überhaupt nog bestaan i.v.m. hun productgarantie.

Waarom Hommersen Solar?

Jarenlange ervaring
Hommersen Solar heeft jaren lange ervaring in het installeren van zonnepanelen installaties en bieden daarnaast uitstekende service welke mogelijk is door de merken die wij voeren.
Onderscheidend door kwaliteit
Hommersen Solar werkt alleen met producten en merken waarvan de kwaliteit bewezen is. De omvormers die wij installeren zijn onderscheidend door hun kwaliteit en omdat ze op afstand zijn te monitoren, te controleren en zo nodig bij storing aanpassingen te doen. Tevens beschikken deze merken over een Nederlandstalige hulpdesk.

Hommersen Solar onderscheid zich:

  • Hommersen Solar komt bij u langs voor persoonlijk advies
  • Maakt gebruik van de laatste innovaties. (Indak, smartgrid/opslag)
  • Uitgebreide service/aftersale, inclusief btw teruggave en monitoring van de installatie
  • Hommersen Solar biedt maatwerk binnen uw budget
  • Installatie controle voor oplevering
  • Geen verborgen kosten maar een duidelijke en scherpe prijs.

Benieuwd wat Hommersen Solar voor u kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met u op.

Contactformulier
Sending