Werkwijze

Vrijblijvend adviesgesprek

Omdat iedere situatie verschillend is, dient iedere situatie op zichzelf bekeken te worden. Zelfs voor twee precies dezelfde bedrijfspanden of huizen kan door omgevingsfactoren situatie gericht advies noodzakelijk zijn voor een goed werkende installatie die opwekt naar verwachting. Ook luisteren wij uiteraard naar uw mening en wensen qua uiterlijk, systeem opbouw en het vermogen van de installatie. Er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden en hier adviseren we u graag in.

Installatie

De installatie wordt, voor de veiligheid, altijd gerealiseerd met een steiger. Onze panelen worden altijd gemonteerd door twee of meerdere personen, voor de veiligheid en een om een nette afwerking te garanderen. Al onze installateurs zijn VCA gecertificeerd zodat u de garantie heeft op een goede installatie.

Garantie

De verschillende garanties die fabrikanten van panelen/omvormers en montage materiaal geven worden doorgegeven aan de eindklant. Deze kunnen in sommige gevallen desgewenst tegen een meerprijs verlengt worden. Hommersen Solar geeft standaard 2 jaar garantie op de montage. De door ons gevoerde merken zijn merken waarvan wij achten dat zei in de hoogst mogelijke mate hun garanties kunnen nakomen en waar überhaupt de garantie te verhalen is. Verder is Hommersen Solar verzekerd tegen schade tijdens de installatie door ons toedoen.

Service en onderhoud
  • Voor bedrijven en sportverenigingen geven wij een advies op maat inzake subsidies en mogelijke financiële voordelen.
  • Voor particulieren verzorgen wij gratis de btw-teruggave.
  • Wij kunnen periodiek uw installatie wassen en visueel inspecteren.
  • Desgewenst kunnen wij uw installatie voorzien van updates en de opbrengst van uw installatie monitoren en zo nodig aanpassingen aandragen.